Haberler

ÖDEMİŞ TİCARET ODASI BAŞKANI RIFAT ERİŞ 2021 YILINDA KURULAN VE KAPANAN ŞİRKETLERİN DEĞERLENDİRMESİNİ YAPTI

  • 03.01.2022
  • ezgi
Ödemiş Ticaret Odası Başkan’ı Rıfat ERİŞ, 2021 yılında kurulan ve kapanan şirketlerin değerlendirmesini şu şekilde yaptı.

“ 2021 yılı içerisinde Ödemiş’te 87, Kiraz’da 12, Beydağ’da 6 olmak üzere toplamda 105 adet yeni şirket kuruldu. 
Ödemiş’te kurulan şirketlerden 11 tanesi anonim, 23 tanesi gerçek kişi işletme, 50 tanesi limited şirketi, 2 tanesi kooperatif, 1 tanesi iktisadi işletmedir.Kiraz’da kurulan şirketlerin 2 tanesi anonim, 4 tanesi gerçek kişi işletme, 6 tanesi limited şirketidir.
Beydağ’da kurulan şirketlerin 1 tanesi anonim, 3 tanesi gerçek kişi işletme, 2 tanesi limited şirketidir.

2021 yılı içerisinde Ödemiş’te 47, Kiraz’da 3, Beydağ’da 2 olmak üzere toplamda 52 adet şirket kapanışı gerçekleşmiştir.
Ödemiş’ te kapanan şirketlerden 5 tanesi anonim, 22 tanesi gerçek kişi işletme, 20 tanesi limited şirketidir.
Kiraz’da kapanan şirketlerden 1 tanesi gerçek kişi işletme, 2 tanesi limited şirketidir. Beydağ’da kapanan şirketlerden 2 tanesi limited şirketi olarak gerçekleşti.

2022 yılında Ödemiş, Kiraz ve Beydağ ilçelerinde daha çok şirketin kurulacağını düşünüyorum.Bunun yanında kapanan şirketlerin de her zaman için daha az olması temennimizdir. Üyelerimizin meslek grubuna göre ihracata yönelmesi aynı zamanda ihracatta yapması daha sürdürülebilir hale gelmeleri açısından önem arz etmektedir. “
ÖDEMİŞ TİCARET ODASI  BAŞKANI  RIFAT   ERİŞ     2021 YILINDA KURULAN VE  KAPANAN ŞİRKETLERİN DEĞERLENDİRMESİNİ YAPTI

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam