Haberler

NAZİLLİ TİCARET ODASI’NI ÖDEMİŞ’İMİZDE AĞIRLADIK.

  • 11.11.2021
  • ezgi
NAZİLLİ TİCARET ODASI’NI ÖDEMİŞ’İMİZDE AĞIRLADIK.

Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan’ı Sayın Nuri ARSLAN ve beraberinde gelen Nazilli Ticaret Odası Personellerinden oluşan heyet ziyareti sabah saatlerinde Ödemiş Ticaret Odası Hizmet Binamızda başladı. Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan’ı Rıfat ERİŞ, Yönetim Kurulu Üyesi Şevket ŞANLI, Genel Sekreter Adnan BENGİ, Genel Sekreter Yrd. Ezgi KATIRCIOĞLU ve Akreditasyon Sorumlusu Begüm SAV’ın katılımıyla gerçekleşen toplantıda iki şehir arasında network ağları oluşturularak gerçekleştirilebilecek ticari faaliyetler hakkında fikir alışverişlerinde bulunuldu. Aynı zamanda TOBB Akreditasyon sistemi kapsamında gerçekleştirilen kıyaslama toplantısı ile de iyi uygulamalar hakkında İki Ticaret Odası faaliyetleri değerlendirildi. Üyelerimize daha iyi nasıl hizmet verebiliriz ortak noktasında istişareler yapıldı.

Ziyaret sonunda bugün bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Rıfat ERİŞ, 

"Birbirine benzer ürün desenlerine sahip iki şehrin ve iki kurumunun gerçekleştirdiği karşılıklı ziyaretler, gücümüzü birlikteliğimizden aldığımız üyelerimiz için iş geliştirme ve yeni pazarlara açılabilme adına faydalı olacağı inancındayım, bu vesileyle bugün ziyaretimize gelerek bizleri mutlu eden başta Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nuri ARSLAN olmak üzere tüm Nazilli Ticaret Odası personeline teşekkür ederim" dedi.
NAZİLLİ TİCARET ODASI’NI ÖDEMİŞ’İMİZDE AĞIRLADIK.

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam