• 05.11.2021
ÖDEMİŞ TİCARET ODASI TOBB İSTİŞARE TOPLANTISINDA

Ödemiş Ticaret Odası Genel Sekreteri Adnan BENGİ, 01-02 Kasım tarihlerinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin organize ettiği, TOBB İstişare Toplantısı’na katıldı. Daha önce TOBB Oda/Borsalar Yönetim Kurulu Başkanları ve Meclis Başkanları için organize edilen toplantı yine Demokrasi ve Özgürlükler Adası’nda Genel Sekreterler için yapıldı.

TOBB Başkanımız Sayın M.Rıfat HİSARCIKLIOĞLU ve TOBB Genel Sekreteri Sayın Mustafa SARAÇÖZ önderliğinde gerçekleşen toplantıda Oda/Borsa mevzuatı ve iş akışındaki işleyişler ile ilgili konularda istişarelerde bulunuldu. Oda ve Borsalarımızın hizmet kapasitelerinin artırılması için mevcut uygulamalar ve yeni projeler değerlendirildi.