• 05.11.2021
ÖDEMİŞ TİCARET ODASI TOBB İSTİŞARE TOPLANTISINDA

Ödemiş Ticaret Odası Meclis Başkanımız Sayın İbrahim SÜRAV, 17-18 Ekim tarihlerinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanımız Sayın M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU ‘nun katılımıyla gerçekleşen , Oda ve Borsa Meclis Başkanları ile Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nda düzenlenen ikinci istişare toplantısına katıldı.

Toplantıda sektörlerde yaşanan sıkıntılar ve çözüm önerilerine üzerine istişarelerde bulunuldu.

TOBB Başkanımız Sayın Rıfat HİSARCIKLIOĞLU toplantıya dair;

“Oda ve Borsalarımızla birlikte üyelerimizin sıkıntılarını takip etmeye, dile getirmeye ve çözüm üretmeye devam edeceğiz” ifadesini kullandı.