Haberler

İŞİMİZ TEMİZ PROJESİ ‘NİN İLK EĞİTİMİ YAPILDI

  • 18.10.2021
  • ezgi
İŞİMİZ TEMİZ PROJESİ ‘NİN İLK EĞİTİMİ YAPILDI

Ekim ayı ile birlikte Yeme-İçme, Konaklama ve Ulaşım sektörlerinde faaliyet gösteren işletmelerin hijyen kapasitelerini arttırıp, gelirlerini yükseltmek için Opet, Milli Eğitim Bakanlığı ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu iş birliğiyle "İşimiz Temiz" Projesi başlatılmıştı.

Projenin ilk eğitimi 16 Ekim 2021 Cumartesi günü ulaşım sektöründe yer alan firmalar için verilmiştir. Ödemiş Halk Eğitim Merkezi'nde yapılan eğitimlerde katılımcılara MEB onaylı sertifika verilmiştir.

Proje ilgili sektörler için devam etmektedir. İlgilenen üyelerimizin kayıt için 543 11 68 numaralı telefondan odamızı aramaları yeterli olmaktadır.

Projeye 18 yaş üstü herkes (kadın-erkek) katılım sağlayabilir. Eğitim süresi 8 saattir ve Ödemiş Halk Eğitimi Merkezinde yüz yüze gerçekleştirilmektedir.
Eğitim sonunda alınacak olan sertifika ile özellikle küçük işletmelerin iş potansiyellerinin arttırılması amaçlanmıştır. Uluslararası platformda geçerliliği olan bu sertifika ile küçük işletmelerin hem ülke içinde hem de dünya çapında hijyen konusunda güven sağlamalarından dolayı bilinirliği ve güvenirliği artacaktır, böylelikle daha çok tercih edilebilir hale geleceklerdir.
İŞİMİZ TEMİZ PROJESİ ‘NİN İLK EĞİTİMİ YAPILDI

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam