Haberler

RAHMİ AŞKIN TÜRELİ' DEN ÖTO'YA ZİYARET

  • 27.08.2021
  • ezgi
Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat ERİŞ , Meclis Başkanı İbrahim SÜRAV, Yönetim Kurulu Üyesi Şevket ŞANLI VE Genel Sekreter Adnan BENGİ , 24.Dönem CHP İzmir Milletvekili Sayın Rahmi Aşkın TÜRELİ ‘yi , CHP İlçe Başkanı Hamdi HALİS ’i ve beraberinde gelen heyeti ağırladı.

Gerçekleşen görüşmeyi Ödemiş Ticaret Odası Başkan’ı Rıfat ERİŞ şu şekilde aktardı;

“Tarım ve hayvancılıkta ön planda olan Ödemiş kırsal kalkınma desteklemelerinde çok daha az kabul görmekte.  Devlet kanalı ile yapılacak desteklemeler ile üretimin devamlılığını sağlamalı ve üreticimizin daha çok yanında olmalıyız. Aynı zamanda tarım ve hayvancılığı da gelecek yıllarda olumsuz etkileyecek en büyük bölge sorunlarımızdan biri de kuraklıktır. Azalan su kaynakları ile ilgili alınması gereken önlemlerde, çiftçilerimize verilen desteklemelerde akıllı tarımın ve modern sulama sisteminin ön planda ve etkili olması gerekmektedir. Bölgemizde süt üretiminden kaynaklı en çok üretilen ürünlerden biri de peynirdir. Et ve süt ürünlerinin satışı Avrupa Birliği ülkelerine yapılırken bu kanalda ihracat rakamlarımız çok düşük kalmaktadır. Yurtdışı satışlarının azlığı da iç piyasada bu ürünün satışında daralmaya neden olmakta ve stoklarda çok fazla ürün beklemektedir. Yapılan üretimlerin ihracat tarafından da desteklenmesi hem bölge hem de ülke ekonomiz için önemlidir. Ödemiş Ticaret Odası olarak üyelerimizin taleplerini ve çözüm önerilerini yapmış olduğumuz her görüşmede ileterek gereken adımları atıyoruz. Sayın Rahmi Aşkın TÜRELİ’ ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz” Dedi.

Sayın Rahmi Aşkın TÜRELİ yapılan görüşmeden dolayı memnuniyetini dile getirerek Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş’ e teşekkürlerini iletti.
RAHMİ AŞKIN TÜRELİ' DEN ÖTO'YA ZİYARET

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam