ÖTO' DAN BEYDAĞ BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET

• 26.08.2021
Ödemiş Ticaret Odası Başkan’ı Rıfat ERİŞ , Beydağ Belediye Başkan’ı Sayın Feridun YILMAZLAR’ ı ziyaret etti.

Beydağ’da bulunan üyelerimizin taleplerini dile getiren Rıfat ERİŞ görüşmeye dair şu şekilde bilgilendirmede bulundu;
“Beydağ, Türkiye’de zincir üretiminde önemli bir konumdadır. Beydağ’da hem zincir üretimi yapan hem de diğer alanlarda faaliyet gösteren birçok üyemiz ihracat yapmaktadır. Üretim kapasiteleri günden güne de artış göstermektedir. Ancak bu kapasite artışlarını maalesef üretim yapabilecekleri alan sıkıntıları nedeniyle karşılayamamaktadırlar. Bölgede üretim yapan firmalar için yeni yapılabilecek Organize Sanayi ya da Küçük Sanayi Sitesi gibi iş alanları çok önemlidir. Hem bölge halkına iş imkânı sağlayarak bölgenin ekonomisini canlandıracak hem de ihracatta daha iyi noktalara gelmemizi sağlayacaktır. Bu düşünce ile Feridun Başkanımızla bir araya gelerek istişarelerde bulunduk. Atılması düşünülen adımları görüşerek çalışmalarımıza başladık. İnşallah en kısa sürede üyelerimizin taleplerine çözüm bulabiliriz.”
ÖTO' DAN BEYDAĞ BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET