Haberler

ÖTO BAŞKANI RIFAT ERİŞ ÜYELERİN SORUNLARINI MİLLETVEKİLİNE AKTARDI

  • 26.08.2021
  • ezgi
Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş, Ödemiş’i ziyarete gelen AK Parti İzmir Milletvekili Sayın Necip Nasır ile Ödemiş’teki sivil toplum kuruluşları başkanlarının bir araya geldiği Saray Kafe’de düzenlenen etkinliğe katıldı.

Toplantıya dair Ödemiş Ticaret Odası Başkan’ı Rıfat Eriş

” Kırsal kalkınma desteklerinde İzmir ili projeleri diğer illere göre çok daha az kabul görüyor. Bunun da nedeni İzmir’in gelişmişlik seviyesinde birden beşe kadar derecelendiğinde birinci sırada yer almasından dolayı olduğunu düşünüyoruz. İzmir ili ticarette birinci sırada yer almakta ancak geçimini tarım ve hayvancılıktan sağlayan Küçük Menderes havzası İzmir merkezden bağımsız olarak çok gerilerde kalmakta. Tarımın ve hayvancılığın ağırlıklı olarak yapıldığı bölgemizde devlet kanalı ile yapılacak desteklemeler ile üretimin devamlılığını sağlamalı ve üreticimizin daha çok yanında olmalıyız. Bu konudaki taleplerimizi sayın vekilimize ilettim. Bölgemizin de bir sorunu olan azalan su kaynakları ile ilgili alınması gereken önlemlerde, çiftçilerimize verilen desteklemelerde akıllı tarımın ve modern sulama sisteminin ön planda ve etkili olması yönündeki görüşlerimizi dile getirdim.Ayrıca yapıldığından beri su dağıtım kanallarında sürekli arzalar meydana gelen Aktaş Barajı’ndan bahsettim ve taleplerimizi ilettim. Kurmuş olduğumuz Ödemiş Ticaret Odası Su Komisyon’u faaliyetlerini anlatarak su komisyonumuzun yapmayı düşündüğü projeler hakkında bilgilendirmede bulundum.” Dedi.
ÖTO BAŞKANI RIFAT ERİŞ ÜYELERİN SORUNLARINI MİLLETVEKİLİNE AKTARDI

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam