ÖDEMİŞ TİCARET ODASI SU KOMİSYONU OLUŞTURDU

• 09.07.2021
Ödemiş Ticaret Odası Meclisi Su Sorununa dikkat çekmek için komisyon oluşturdu. Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Eriş, Meclis Üyeleri Mustafa Çoban, Ali Yaparoğlu, Sinan Dündar, Tevfik Can Kiraz ve Oda Genel Sekreteri Adnan Bengi'nin katılımıyla gerçekleşen Su Sorunu Toplantısında Küçük Menderes Havzasında öngörülen su sorunu hakkında istişarelerde bulunuldu. Komisyon olarak faaliyet planlaması yapılarak su sorununa dikkat çekmeye yönelik atılabilecek öncelikli adımlar değerlendirildi. Toplantı neticesinde önümüzdeki günlerde izlenecek yol haritası çıkarıldı.
ÖDEMİŞ TİCARET ODASI SU KOMİSYONU OLUŞTURDU