Yapay Zeka: İş Dünyası Stratejileri ve Uygulamaları Bilgilendirme Webinarı

• 27.05.2021
Değerli Üyemiz,

Birliğimiz ve TOBB ETÜ organizasyonuyla 24 Haziran 2021 Perşembe günü saat 14:00'te "Yapay Zeka: İş Dünyası Stratejileri ve Uygulamaları Bilgilendirme Webinarı" gerçekleştirilecektir.
    Söz konusu webinarda; yapay zekanın temelleri ve iş dünyası uygulamaları, makine öğrenmesi temelleri, yapay sinir ağları ve derin öğrenme temelleri, yapay zekaya entegrasyon yol haritası, beşeri sermayenin yapay zekaya adaptasyonu konuları anlatılacak olup seminer sonunda KOBİ'lerin konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.
    "Yapay Zeka: İş Dünyası Stratejileri ve Uygulamaları Bilgilendirme Webinarı" programı ve ayrıntılar ekte dikkatinize sunulmuştur.

Bilgilerinize sunarız.
Yapay Zeka: İş Dünyası Stratejileri ve Uygulamaları Bilgilendirme Webinarı