Ticaret Müşavirleri ile Sektörel Sohbetler - Hollanda ve Kuveyt

• 26.03.2021
Değerli Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) alınan yazıda, Ticaret Bakanlığı'nın yazısına atfen; 30 Mart 2021 Salı günü 14.00-15.30 saatleri arasında Hollanda'da görev yapmakta olan Ticaret Müşavir ve Ataşeleri ile bu ülkede iş yapmakta olan iş insanlarının konuşmacı olarak katılarak tecrübelerini paylaşacağı "E-Ticaret Sektörü" konulu; 1 Nisan 2021 Perşembe günü 14.00-15.30 saatleri arasında ise Kuveyt'te görev yapmakta olan Ticaret Müşavirleri ile bu ülkede iş yapmakta olan iş insanlarının konuşmacı olarak katılarak tecrübelerini paylaşacağı ''Finansal Teknolojiler'' konulu sektörel e-sohbet toplantıları gerçekleştirileceği bildirilmektedir.İlgili dosyalar ektedir.

Saygılarımızla
Ticaret Müşavirleri ile Sektörel Sohbetler - Hollanda ve Kuveyt