Haberler

PAKİSTAN ULUSLARARASI HELAL AKREDİTASYON KONFERANSI-FUARI (PAK-IHACE 2021)

  • 08.03.2021
  • ezgi

Sayın Üyemiz,

T. C. Helal Akreditasyon Kurumu ilettiği yazıda, dünya helal pazarında önemli bir pay sahibi olan ve Türkiye'nin de önemli bir partneri konumunda bulunan Pakistan'ın Milli Akreditasyon Konseyi (PNAC) ile T. C. Helal Akreditasyon Kurumu arasında 14 Şubat 2020 tarihinde helal alanında iş birliğine ilişkin bir Mutabakat Zaptı imzalandığı ve söz konusu iş birliği faaliyetleri kapsamında, PNAC ve İslam İşbirliği Teşkilatı Bilimsel ve Ekonomik İşbirliği Daimi Komitesi (OIC-COMSTECH) koordinasyonunda, I. Pakistan Uluslararası Helal Akreditasyon Konferansı & Fuarı'nın, 26-27 Mayıs 2021 tarihlerinde gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

"Uluslararası Ticarete Açılan Kapı" başlığıyla düzenlenecek organizasyonun geniş katılımcı portföyüyle helal sektöründe yer alan paydaşların etkileşimine olanak sağlaması beklendiği ise dile getirilmektedir. Konferans ve Fuar ile ilgili detaylı bilgiler ekteki dokümanlarda yer almaktadır.

Saygılarımızla,

PAKİSTAN ULUSLARARASI HELAL AKREDİTASYON KONFERANSI-FUARI (PAK-IHACE 2021)

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam