Haberler

Tarım ve Orman Bakanı Bekir PAKDEMİRLİ ile görüşme

  • 05.03.2021
  • ezgi
Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat ERİŞ Tarım ve Orman Bakanı Bekir PAKDEMİRLİ ile görüştü
    Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş, Türkiye Cumhuriyeti Tarım ve Orman Bakanı Sayın Dr. Bekir PAKDEMİRLİ ile görüştü.
     Türkiye Cumhuriyeti Tarım ve Orman Bakanı Sayın Dr. Bekir Pakdemirli, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, 26. Dönem Milletvekili Necip Kalkan,  Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş ve İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener bir araya geldi. İzmir Ticaret Odası’nda meydana gelen görüşmede Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş üyelerden gelen talepleri ve bölgemiz sorunlarını iletti. 
  Ödemiş Ticaret Odası bölge ve üye sorunlarını yakından takip ederek ilgili mercilere iletme konusunda yaptığı başarılı çalışmalarına bir yenisini ekledi.
    Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş, Sayın Bakanımız Dr. Bekir Pakdemirli’ye Bölgemizin yakın gelecekte karşı karşıya kalacağı Küçük Menderes Havzasındaki kuraklık sorununa ilişkin bir rapor sundu. Raporda bölgemizin ekonomik faaliyetleri ve suyun tüketim potansiyellerinin değerlendirilmesi ile olası kuraklık sorunları belirtildi. ÖTO Başkanı Rıfat Eriş;’ Önceliğimiz her zaman üyelerimizin ve bölgemizin sorunlarını ve çözüm önerilerimizi ilgili mercilere iletmektir. Bu konuda gerekli raporlarımız ve çalışmalarımızı sunarak bölgemiz bilgilerini aktarıyoruz. Bu vesile ile Sayın Bakanımız Bekir Pakdemirli ile bir araya gelmiş olmaktan dolayı çok memnunum. Bakanımız ile görüşmemize gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederim." Dedi.
Bakan Pakdemirli iletilen çalışmalar hakkında gerekli incelemeleri yaptıracağını belirtti.
Tarım ve Orman Bakanı Bekir PAKDEMİRLİ ile görüşme

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam