Haberler

ÖTO'DAN ÜYELERİNE İHRACAT DESTEĞİ

  • 23.02.2021
  • ezgi

 

ÖTO ÜYELERİNE İHRACAT DESTEĞİ İÇİN EGE İHRACATCI BİRLİKLERİ İLE GÖRÜŞTÜ

 

Ödemiş Ticaret Odası Başkan’ı Rıfat Eriş,  Ege İhracatçı Birlikleri (EİB)  Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi ve Genel Sekreter İ.Cumhur İşbırakmaz ile bir araya geldi. Yapılan görüşmede Ödemiş Ticaret Odası üyelerinin ihracat yapabilmesi için neler yapılabileceği hakkında istişarelerde bulunuldu.

 

İhracat destekleri hakkında bilgilendirmede bulunan Koordinatör Başkanı Sayın Jak Eskinazi, Türkiye’deki ticaretin dünyaya açılabilmesi için gerekeni yapmaya hazır olduklarını iletti. Ege İhracatçı Birlikleri’ne bağlı üyeler için hem de Ödemiş Ticaret Odası üyeleri için elimizden gelenin fazlasını yapmaya hazır olduklarını söyledi. İhracat sürecindeki resmi işlemler ve prosedürlerden dolayı cesareti kırılan, ihracat yapmaya çekinen firmaların, verilecek olan teşvik ve desteklerle daha kolay ihracat yapabileceğini dile getirdi. İhracat konusunda firmaların zorlukları aşabilmeleri için istedikleri an desteğe hazır olduklarını iletti. İhracatı firmalar için kolay hale getirmeninse en büyük öncelikleri olduğunu belirtti.

 

Yapılan görüşmeyle ilgili Ödemiş Ticaret Odası Başkan’ı Rıfat Eriş;

 

İhracat ülkemiz için çok önemli. Üyelerimize ihracat konusunda daha hızlı ve daha inovatif bilgiler sunmak için Ege İhracatçı Birlikleri ile bir araya geldik. Ortak yapabileceğimiz çalışmalar üzerinde fikir alış verişinde bulunduk. Üyelerimizin ihracat yaparken zorlanmamaları için atılacak adımlar hakkında görüştük. İlerleyen zamanlarda yapmayı düşündüğümüz ortak seminerler ile de üyelerimizi ihracat konusunda daha da bilgilendirmeyi hedefliyoruz. Üyelerimiz ihracat için bize geldiğinde sorunlarını çözebilmek için elimizden gelenin fazlasını yaparak destek vermeye her zaman hazırız. Kıymetli Başkanım Jak Eskinazi ve EİB Genel Sekreteri İ. Cumhur İşbırakmaz ile ortak çalışma konularında  bizlere vermiş oldukları destek için de ayrıca teşekkür ederim.” Dedi.

ÖTO'DAN ÜYELERİNE İHRACAT DESTEĞİ

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam