Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet ERİŞ ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Güven Eken ziyareti

• 10.02.2021

Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş, Meclis Başkanı İbrahim Sürav, Yönetim Kurulu Üyesi Sadık Güllü ve Metin Dursun, Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet ERİŞ ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Güven Eken’i ağırladı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin (TOBB) 69. Yaşının vesilesi ile gerçekleşen ziyarete istinaden Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Eriş’e, Büyükşehir Başkan Danışmanımız Güven Eken’e ve beraberindeki heyete teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Aynı zamanda "İzmir Zamanı" kampanyası ile Güzel İzmir’imizin tanıtımı için yeni bir hamle başlatan İzmir Vakfı'nın Genel Müdürü Sn. Güven Eken ile birlikte vakıf üyesi Ödemiş Ticaret Odası olarak yeni projeler hakkında istişarelerde bulunuldu.