Findeks Kredi Notu, Risk Raporu ve Çek Raporu, Karekodlu Çek Sistemi ve Elektronik Teminat Mektubu Bilgilendirme Semineri

• 09.02.2021

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği organizasyonunda Kredi Kayıt Bürosu (KKB) iş birliğinde internet üzerinden gerçekleştirilecek olan seminerde Findeks Kredi Notu, Risk Raporu, Çek Raporu, Findeks Karekodlu Çek Sistemi ve Elektronik Teminat Mektubu anlatılacak olup, seminer sonunda katılımcıların konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

Tarih : 11 Şubat 2021

Saat:14:00

Seminere Seminere katılım adresi: https://tobb-org.zoom.us/j/97649164990

(Şifre: 141251) linkinden katılabilirsiniz.

Tüm üyelerimiza katılım ücretsizdir.