Mozambik'te Planlanan Projeye Ortak Arayışına İlişkin Talebi

• 05.02.2021

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) Odamıza ulaşan yazıda, Mozambik'te domates yetiştiriciliği ve domatesin işlenerek püre ve domates suyu gibi işlenmiş hale getirilmesi alanında faaliyet göstermekte olan Pro Tomate adlı şirketin Genel Müdürü Gregorio Tiago Januario'nun, Maputo Ticaret Müşavirliği ile temasa geçerek Türkiye'deki potansiyel yatırımcılar ile paylaşılması talebi ile üretim kapasitelerinin artırılmasını teminen hazırlamış oldukları projeyi ilettiği ifade edilmektedir.

Konuya ilişkin ayrıntılı bilgi ekte yer almaktadır ve ilgili şirketin iletişim bilgilerine "https://musaviredanisin.ticaret.gov.tr/giris/?next=/anasayfa/" linkinden Maputo Ticaret Müşavirliği ile iletişime geçilerek ulaşılabileceği belirtilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Ekte detaylı bilgilendirme yer almaktadır.

Mozambik'te Planlanan Projeye Ortak Arayışına İlişkin Talebi