Zetsan Gıda Firması ziyareti

• 22.01.2021

Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş, Yönetim Kurulu Üyesi H.Selçuk Bütün ile birlikte Zetsan Gıda Firması sahibi Ahmet Çetin’i ziyaret etti ve yeni üretim tesisini gezdi.

Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulacak olan yeni üretim tesisinin inşaat aşamasının sürdüğünü ileten Ahmet Çetin en kısa sürede inşaatı tamamlayarak üretimlerine yeni yerlerinde başlamayı hedeflediklerini söyledi.

Ödemiş Ticaret Odası Başkan’ı Rıfat Eriş “ Zetsan Gıda firmasının en kısa sürede inşaatını tamamlayarak üretime burada başlaması Ödemiş Organize Sanayi’nin gelişimi için önemlidir. Üretim yapan firmalarımızın sayısının artacak olması bizleri de mutlu ediyor. İnşallah firmamız en kısa sürede üretimlerine başlayabilir. Bizler destek için her zaman buradayız.”dedi.

Zetsan Gıda Firması ziyareti