Onlıne Export Akademi Programı

• 17.12.2020

Sayın Üyemiz,

Bilindiği üzere, Ticaret Bakanlığı ve UPS Hızlı Kargo Taşımacılığı A.Ş. işbirliğinde kadın ve genç girişimcilerin ihracata yönlendirilmesi amacıyla oluşturulan “Export Akademi-Kadın ve Genç Girişimci İhracatçı Yetiştirme Programı”, yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle Nisan ayı itibariyle video konferans yöntemiyle gerçekleştirilmektedir.

İlgi’de kayıtlı ve ekte bir örneği sunulan yazıda, tüm KOBİ’lere yönelik 23 Aralık 2020 tarihinde saat 09:30’da Online Export Akademi Programı gerçekleştirileceği bildirilmekte olup; online kayıt bilgileri ve program ekte yer almaktadır.

Bilgilerinize Sunarız.

Onlıne Export Akademi Programı