Arnavutluk İhale Hak.

• 08.12.2020

Değerli Üyemiz

İlgi: Arnavutluk'un Ankara Büyükelçiliğinin 07.12.2020 tarihli elektronik postası.

Arnavutluk'un Ankara Büyükelçiliğinin ilgide kayıtlı elektronik postası ile, Arnavutluk Hükümetinin, Arnavutluk'un Durres şehrinde 100MW'lık 1 fotovoltaik tesis projesini gerçekleştireceği, tesise ilişkin transfer, kurulum, dizayn, finans ve operasyonel gibi konuların ulusararası ihaleye açılacağı bildirilmektedir.

Söz konusu ihalenin başvurusu süresinin 01.02.2021  tarihinde saat:16:00 (CEP) da sona ereceği belirtilmektedir. İhaleye ilişkin detaylı bilgilere Birliğimiz web sayfası (www.tobb.org.tr) Hizmetler Başlığı altındaki Ulusarasası İş Makinaları - Ülke Duyuruları- Arnavutluk bölümünden ulaşılabilmektedir.

İlgili üyelere duyurulur.

Arnavutluk İhale Hak.