TÜBİTAK AB Ufuk2020 Yeşil Mutabakat Çağrısı Bilgilendirme Semineri

• 25.11.2020

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği organizasyonunda TÜBİTAK işbirliğinde internet üzerinden gerçekleştirilecek olan seminerde Avrupa Birliği’nin iklim değişikliği politikaları çerçevesinde KOBİ’lere, sanayicilere, üniversitelere, araştırma merkezlerine ve STK’lara yönelik olarak toplamda 1 Milyar Avro bütçeli hibe programı olan Ufuk2020 Yeşil Mutabakat çağrılarının konu başlıkları, proje içerikleri, uygun maliyetler ve konsorsiyumlara katılım konuları anlatılacak olup, seminer sonunda katılımcıların konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

Seminere http://webinar.tobb.org.tr linkinden katılabilirsiniz.

Tüm üyelerimize katılım ücretsizdir.

Bilgilerinize Sunarız.

TÜBİTAK AB Ufuk2020 Yeşil Mutabakat Çağrısı Bilgilendirme Semineri