Haberler

Avrupa'yı Yeniden Canlandırmak Etkinliğine Davet

  • 24.09.2020
  • ezgi

 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) üyesi ve aynı zamanda Birlik Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Başkan Vekili olduğu Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (EUROCHAMBRES) tarafından 12-14 Ekim 2020 tarihleri arasında "Avrupa'yı Yeniden Canlandırmak" başlıklı çevrimiçi panel dizisi yapılacaktır.

 

İçinde bulunduğumuz kriz, Avrupa ekonomisinin ne derece birbirine bağlantılı ve iç içe geçtiğini bir kez daha ortaya koymuştur. Malların ve hizmetlerin  arzını canlandırmak, serbest dolaşımı sürdürmek ve talebi arttırmak için koordineli bir Avrupa yaklaşımına duyulan ihtiyacı teyit etmiştir.
 

EUROCHAMBRES'ın "Avrupa'yı Yeniden Canlandırmak" başlıklı çevrimiçi etkinlik serisi, ekonomik iyileşmeye hizmet etmesi, kaldıraç vazifesi görmesi ve kilit bir çok konuda fikir alışverişini sağlanması beklenmektedir.

 

Bu çerçevede;

 

- Oda temsilcileri sahadan ve krizin iç yüzünden deneyimlerini sunacak ve AB'nin ekonomik iyileşmeyi sağlamak için işletmelere nasıl yardım edebileceği konusunda önerilerde bulunabileceklerdir.

-  Üst düzey AB politika yapıcıları, ekonomik toparlanma için yeni dönemde AB kurumlarının önceliklerini ortaya koyacaktır.

-  Katılımcılar sorularını yönelterek tartışmaya katkı sağlayabilecektir.

 

Konu itibariyle iş dünyasını yakından ilgilendiren etkinlik boyunca gerçekleştirilecek olan panellerin konuları ve konuşmacıları ekte paylaşılmıştır.  Etkinlik süresince, TOBB tarafından Türkçe-İngilizce simultane tercüme hizmeti sağlanacaktır.

Bilgilerinize duyurulur.

Avrupa'yı Yeniden Canlandırmak Etkinliğine Davet

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam