Haberler

A.B.D. Ticaret Bakanlığı Akıllı Üretim Teknolojileri Etkinlik ve B2B Duyurusu hk.

  • 23.09.2020
  • ezgi

 Sayın Üyemiz;

ABD Ticaret Ataşeliği’nden alınan yazıda, ABD Ticaret Bakanlığı’nın, her sene “Discover Global Markets” başlığı altında Amerikalı ve uluslararası firmayı bir araya getiren bir etkinlik düzenlediği bildirilmektedir. Discover Global Markets B2B eşleştirme etkinliği, Amerikalı tedarikçilerin uluslararası alanda kendilerini tanıtarak, yeni iş ortakları bulmalarına destek olunmaktadır. Bu yıl Discover Global Markets, sanal ortamda, 7-9 Ekim 2020 tarihleri arasında ve “Intelligent Manufacturing – Akıllı Üretim Teknolojileri” alanında gerçekleştirileceği belirtilmektedir.

Etkinliğe, Türkiye’nin de aralarında bulunduğu Avrupa ülkeleri başta olmak üzere 33 ülkeden firma davet edilmektedir.

Bahse konu etkinliğe katılmak isteyen üyelerimizin, aşağıdaki bağlantı üzerinden ücretsiz olmaları gerekmektedir. Etkinliğe birden fazla firma temsilcisi katılacaksa, her biri ayrı olarak kayıt yaptırmalıdır.

Kayıt bağlantısı:

https://www.trade.gov/discover-global-markets-intelligent-manufacturing-international-executive-program

İkili görüşmeler, 7-9 Ekim 2020 tarihlerinde ABD/EST saatine göre 6:00-21:00 arasında (Türkiye saati ile 13:00-04:00 arasında) gerçekleşecek olup, etkinliğe katılacak üyelerimizin kendileri için en uygun olan saatlerde toplantı seçebilmesi için, kayıt işlemlerini geciktirmeden tamamlamasında fayda bulunmaktadır.

B2B Eşleştirme Etkinliği’nde yer alacak Amerikan firmalarının listesi sürekli güncellenmektedir ve listeye erişilecek bağlantı aşağıdaki gibidir.

https://www.trade.gov/discover-global-markets-intelligent-manufacturing-international-executive-program-us-participants

Konu ile ilgili herhangi bir sorusu olan üyelerimizin ABD Ticaret Ataşeliği’nden Sayın Perim Akgüner ile iletişime geçmesi gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

A.B.D. Ticaret Bakanlığı Akıllı Üretim Teknolojileri Etkinlik ve B2B Duyurusu hk.

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam