KOBİ’LER İÇİN HİJYEN VE COVID-19 BELGELERİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

• 17.07.2020

KOBİ’ler İçin Hijyen ve COVID-19 Belgeleri Bilgilendirme Semineri (Webinar – İnternet Üzerinden)

21 Temmuz 2020 Salı – Saat: 10:30

Seminere katılım adresi: http://webinar.tobb.org.tr

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği organizasyonunda TSE Başkanı Prof. Dr. Adem Şahin’in katılımı ile gerçekleştirilecek olan seminerde TSE COVID-19 Güvenli Üretim, Hizmet ve Turizm Belgeleri ile COVID-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu anlatılacak olup, seminer sonunda KOBİ’lerin konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

Tüm üyelerimize katılım ücretsizdir.

10:30 – 10:45 Açılış Konuşmaları Prof. Dr. Adem Şahin – TSE Başkanı

10:45 – 11:45 Hijyen ve COVID-19 Belgeleri Paneli

Bu panelde;

· TSE COVID-19 Güvenli Üretim, Hizmet ve Turizm Belgeleri

· COVID-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu konuları anlatılacaktır.

11:45 – 12:00 Soru-Cevap

KOBİ’LER İÇİN HİJYEN VE COVID-19 BELGELERİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİ