SGK Genel Yazısı

• 10.06.2020

Değerli Üyelerimiz,

2018/Mart ayı ve öncesine ilişkin teşvikten yararlanma veya teşvik değişikliği talebini yasal süresi içinde yapan işverenlerin 30/06/2020 tarihinden sonra “e-SGK/İşveren/E-Bildirge V2/Aylık Prim Hizmet Belgesi Girişi” Kuruma gönderecekleri iptal/asıl/ek nitelikte aylık prim ve hizmet belgeleri/muhtasar ve prim hizmet beyannameleri işleme alınmayacağı ifade edilmektedir.

Böylece Birliğimizin girişimleri sonucu, geriye yönelik teşvik değişiklik taleplerine ilişkin düzenlenecek APHB’lerin SGK’ya gönderilme süresi 01/06/2020 tarihinden 30/06/2020 tarihine uzatılmış bulunmaktadır.

İlgili yazı ektedir.

Bilgilerinize sunarız.