Haberler

NEFES KREDİSİ HAKKINDA

  • 05.05.2020
  • ezgi

 

Ödemiş Ticaret Odası Başkan’ı Rıfat Eriş, Nefes Kredisi Kredisi detaylarını şu şekilde iletti.

 

“Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan COVİD-19 salgının etkilerini azaltmak ve üyelerimizin bu zor dönemde ilgili kaynağa ulaşmasını kolaylaştırmak adına Denizbank’tan Nefes Kredisi verilmeye başlanmıştır.TOBB nezdinde yaptığımız çalışmalar sonucunda verilmeye başlanan kredilere bütün sektörler başvurabilecektir. Krediye başvuran firmalar , banka tarafından değerlendirilerek kredilerine olumlu ya da olumsuz  bankalar tarafından geri dönüş yapılacaktır.” Dedi.

 

Nefes Kredisi detaylarını şu şekilde aktaran Rıfat Eriş;

 

“3 milyon TL ve altında cirosu olan işletmeler azami 50 bin TL limitli kredi kullanabilecek, 3 milyon TL ve 25 milyon TL arasında cirosu olan işletmeler ise azami 100 bin TL kullanabileceklerdir.

 

Üyelerimizin kullanacağı kredi 2020 yılı sonuna kadar anapara ve faiz ödemesiz, 2021 yılı 12 ay eşit taksitli geri ödemeli toplam en fazla 20 ay vadeli olacaktır. Kredinin brüt  faiz oranı da yıllık % 7,50 olacaktır.

 

Krediye başvurabilmek için üyelerimizin öncelikle Oda’mızdan “Nefes Kredisi Başvurusu içindir” ibareli oda faaliyet belgesi almaları gerekmektedir. Dijital ortamdan da temin edilebilen bu belge olmadan yapılan başvurular banka tarafından kabul edilmeyecektir. Üyelerimizden  Vergi-SGK borcu yoktur yazısı istenmeyecek.” Dedi.

 

NEFES KREDİSİ HAKKINDA

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam