Haberler

ÖTO COVİD-19 NEDENİYLE RAMAZAN YARDIMLARINI ÖNE ÇEKTİ

  • 16.04.2020
  • ezgi

 

ÖTO COVİD-19 NEDENİYLE RAMAZAN YARDIMLARINI ÖNE ÇEKTİ

 

Ödemiş Ticaret Odası Covid-19 virüsü tedbirleri kapsamında ‘Evde kal’ çağrısına uyan ihtiyaç sahibi ailelere, TOBB işbirliği ile her sene Ramazan ayında yapılan gıda yardımlarına TOBB desteğine ek olarak Oda kaynaklarından da katkı sağlayarak hazırladı.


Çin’den tüm Dünyaya yayılan ve ülkemizde de görülen korona virüs ile mücadele kapsamında alınan tedbirler uygulanmaya devam ediyor. Bu tedbirler kapsamında 20 yaş altı, 65 yaş ve üzeri vatandaşlar ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlara sokağa çıkması kısıtlanmıştı. Bunun üzerine harekete geçen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği her sene Ramazan ayında yapılan gıda yardımlarını öne çekerek desteklerini Oda ve Borsalara göndermeye başladı. Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu bu zor zamanlarda halkımızın yanında olmak adına kendi imkanları doğrultusunda yardımların kapsamını genişleterek daha fazla ihtiyaç sahibi aileye ulaşmayı hedefledi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Eriş:

“ İş dünyası olarak ihtiyaç sahibi ailelerimizin her zaman yanındayız. Bu zorlu günleri hep birlikte empati yaparak, el ele vererek atlatacağımıza can-ı gönülden inanıyorum. Ayrıca bu vesile ile tedavi gören tüm hastalarımıza Allah’tan şifa, hayatını kaybeden hastalarımıza da Allah’tan rahmet diliyoruz. İnşallah en kısa zamanda ülkemiz başta olmak üzere tüm dünyayı kasıp kavuran bu virüsten bizleri kurtarır, şifası bulunur. İçinde bulunduğumuz zaman birlik zamanıdır. Ülkemiz ve bütün Dünya, şu anda bir virüs ile karşı karşıya kalmış bulunuyor. Bu yüzden bizlerde, evlerinden çıkamayan ihtiyaç sahibi aileleri yalnız bırakmayarak elimizden geldiğince yardımları ulaştırmaya gayret edeceğiz. Bundan sonrada her zaman memleketimiz, ülkemiz ve milletimiz için iş dünyası olarak yanlarında olacaklarımızı bilmelerini isterim. Bu yüzden elimizden gelen bütün gayretle desteklerimizi hiçbir zaman esirgemeyeceğiz. Bu sene toplamda 1500 adet gıda yardım paketi alımını sağlayarak Ödemiş, Kiraz, Beydağ’da bulunan ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Bu sürecin gerçek kahramanları olan sağlık çalışanlarına da teşekkür ederiz."

ÖTO COVİD-19 NEDENİYLE RAMAZAN YARDIMLARINI ÖNE ÇEKTİ

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam