Devlet Destekli Ticari Alacak Sigortası Bilgilendirme Semineri

• 16.04.2020

Sayın Üyemiz,

KOBİ'lerin alacaklarını garanti altına alan ve tahsil edememeleri durumunda, alacaklarının önemli bir kısmını devlet destekli havuzdan karşılayan "Devlet Destekli Ticari Alacak Sigortası" sistemi hakkında 16 Nisan 2020 tarihinde saat 14:00'te http://alacaksigortasi.tobb.org.tr adresinde internet üzerinden bir bilgilendirme semineri gerçekleştirilecektir.

Birlikleri ev sahipliğinde, Halk Sigorta Ticari Alacak Sigortası Direktörü Ali Sertaç Canal'ın katılımı ile gerçekleştirilecek seminerde Devlet Destekli Ticari Alacak Sigortası Sistemi anlatılacak olup, seminer sonunda KOBİ'lerin konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

Tüm üyelerimize katılım ücretsizdir.

Devlet Destekli Ticari Alacak Sigortası Bilgilendirme Semineri