Haberler

ÖDEMİŞ TİCARET ODASI ÜYELERİNİN YANINDA

  • 01.04.2020
  • ezgi

 

 

Ödemiş Ticaret Odası Covid-19 kapsamında yapılan çalışmalar ile üyelerinin yanında yer almaya devam ediyor. Bakanlıklar tarafından alınan güncel kararları  sosyal medyada ve sms yolu ile paylaşarak üyelerini sürekli bilgilendiriyor. Ödemiş Ticaret Odası internet sitesinden alınan e-belge ile de üyeler odaya gelmeden istedikleri evrakları alabilmekte.

 

Ödemiş Ticaret Odası Rıfat Eriş yaptıkları çalışmalar ile ilgisi şu şekilde bilgilendirdi.

 

“ Covid- 19 nedeniyle Ödemiş Ticaret Odası olarak gerekli önlemleri alıyoruz. Üyelerimize hizmet etmeye de devam ediyoruz. Her sektörden üyelerimizi arayıp, içinde bulunduğu durumu, herhangi bir problemi olup olmadığını ve bu durumla ilgili önerilerini alarak, Bakanlık’lara ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne bu bilgileri iletiyoruz. Bakanlık'lara alacak oldukları tedbirler konusunda doğru bilgileri ulaştırarak, karar alma sürecini hızlandırmaya çalışıyoruz.

 

Üyelerimize her zaman karşılaştıkları sıkıntılar ile ilgili bizlere ulaşıp bilgi vermelerini istiyoruz. Her türlü aksaklıkları bildirerek çözüme ulaştırmak bizim asli görevimiz. Bu kötü günlerde ticari hayatın en az etkilenerek çıkması için elimizden gelen her türlü gayreti gösteriyoruz.”

ÖDEMİŞ TİCARET ODASI ÜYELERİNİN YANINDA
ÖDEMİŞ TİCARET ODASI ÜYELERİNİN YANINDA
ÖDEMİŞ TİCARET ODASI ÜYELERİNİN YANINDA

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam