• 20.03.2020

ÖTO’DA MESLEK EDİNDİRME KURSLARI

Ödemiş Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulunun öncülüğünde Ödemiş Halk Eğitim merkezi ortaklığı ile kadınlara meslek edindirmek amacıyla “Özbakım Yaşlı Hizmetleri Bakım Kursu” bugün başladı. Ödemiş Ticaret Odasında yapılacak olan kurs günde 8 saat haftada 5 gün olmak üzere yaklaşık 1 ay sürecektir. Dokuz Eylül Üniversitesi Hemşirelik bölümünden mezun olan Hemşire Kadriye Deveci’ nin vereceği eğitimin sonunda kursiyerlere katılım sertifikası verilecektir.

Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş, Ödemiş Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Mualla Akgün , Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Tülin Bozoğlu kurs başlangıcına katılarak kursiyerlere başarılar dilediler.