• 20.03.2020

ÖTO KADIN GİRİŞİMCİLERDEN KADIN SAĞLIĞI VE HİJYEN EĞİTİMİ

Ödemiş Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulunun öncülüğünde “Kadın Sağlığı ve Hijyen Eğitimi” semineri gerçekleşti.
İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Projeler Dairesi Başkanlığı Kadın Çalışmaları Şube Müdürlüğü Psikolog Şengül Çavuşoğlu ve Sinem Demiralp’in konuşmacı olduğu seminer Çapacızade İlkokulu Konferans Salonu’nda yapıldı.

Kadın Sağlığı ve Hijyeni, Kadın Hastalıkları, Aile Planlaması, Gebelik, Kadın sağlığının korunması gibi konular hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.
Milli Eğitim Müdürü Sayın Bahattin Gengörü “ Ödemiş Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu’na yapmış oldukları çalışmadan dolayı böyle bir eğitime vesile oldukları için ve Çapacızade Okul Müdürümüze de kapılarını açtığı için teşekkür ederim” dedi.