• 20.03.2020

ÖTO’DA E-TİCARETTE 2020 TRENDLERİ HAKKINDA SEMİNER

Ödemiş Ticaret Odası Konferans Salonu’nda E-Ticarette 2020 Trendleri ile ilgili seminer düzenlendi.
Gelişen ve büyüyen E-ticaret, her sene yenilikleri de beraberinde getiriyor. 2019 yılında yükselen ivmesini sürdüren E-ticaretin 2020 yılı gündemlerinde; kişiselleştirme, derin veri analizi, E-ihracat çözümleri, sesli arama, podcast reklamları, videolu alışveriş, Z kuşağı ve deneyimsel pazarlama gibi konuların ele alındığı seminerde konuşmacılar Ticimax CEO ‘su Cenk Çiğdemli ve Ticimax Dijital Pazarlama Yöneticisi Pınar Keleş’ti. 2020 Trendleri, internet sitesinin kurulum alt yapısı ve dijital pazarlama teknikleri ile ilgili bilgilerin de anlatıldığı seminer, katılımcıların sorularının yanıtlanması ile son buldu.