• 20.03.2020

ÖTO DAHA İYİ HİZMET İÇİN ANKARA’DA EĞİTİMDE

Ödemiş Ticaret Odası Genel Sekreter Yardımcısı Adnan Bengi, 18.02.2020 tarihinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde (TOBB) düzenlenen Kişisel Verilerin Korunması Kanunu , VERBİS’e kayıt eğitimi ile Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi eğitimine katıldı. Oda ve Borsaların Genel Sekreterleri ile muhasebe ve insan kaynaklarından sorumlu personelin katıldığı eğitim tam gün sürdü.

TOBB Genel Sekreter Yardımcısı Cengiz Delibaş’ın açış konuşması ile başlayan eğitimde, Kişisel Verileri Koruma Kurulu yetkilileri, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu-VERBİS’e kayıt konusunu anlatırken, Gelir İdaresi Başkanlığı ve Sosyal Güvenlik Kurumu yetkilileri de Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi konulu sunum yaptılar ve katılımcılar tarafından yönetilen soruları cevapladılar.