Haberler

Plastpak İzmir 2020 Fuarı

  • 04.03.2020
  • ezgi

 

Sayın Üyemiz,

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD), Türk Plastik Sanayicileri Araştırma Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV) ve Ege Plastik Sanayicileri Dayanışma Derneği (EGEPLASDER) işbirliği ve İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZFAŞ, Ege Bölgesi Sanayi Odası ve İzmir Ticaret Odası'nın değerli destekleri ile plastik ve ambalaj sektörünün Ege Bölgesi’ndeki en büyük buluşması PLASTPAK İzmir 2020 – 3.Plastik ve Ambalaj Teknolojisi Makine ve Malzemeleri Fuarı 15 – 18 Nisan 2020 tarihleri arasında Fuarizmir Uluslararası Fuar Alanı, Gaziemir  / İZMİR’ de üçüncü kez bir araya getirecektir. 

 

Ödemiş Ticaret Odası üyesi katılımcıların yol masrafı Tüyap tarafından karşılanacaktır. Katılacak olan üyelerin odamızı arayarak bilgi vermesi gerekmektedir.

 

Fuar alanına ücretsiz giriş yapabilmek için de her bir katılımcının ayrı ayrı  Ücretsiz Online Davetiye için http://davetiye.tuyap.online/index.php?Fid=2841 doldurmasını rica ederiz.

 

Fuarla ilgili bilgilendirme ektedir.

 Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Plastpak İzmir 2020 Fuarı

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam