Haberler

GARANTİ MARKASI TANITIMI YAPILDI

  • 06.02.2020
  • ezgi

 GARANTİ MARKASI TANITIMI YAPILDI

Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş, İlçe Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Altıntaş ve Ödemiş Ticaret Odası Meclis Üyesi Arapoğlu Firması sahibi Mustafa Karaman ile birlikte bakanlık yetkililerini ağırladılar.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yöresel peynirlerin tanıtılması için bir çalışma yürütülmektedir. Bu projeye İzmir’in ilk tescilli peynirleri olan Ödemiş Tulum ve Ödemiş Tulum Lor Peyniri de dahil edildi. Bu nedenle İzmir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Basın Enformasyon Birimi yetkilileri Garanti Markası alınan Ödemiş Tulum Peyniri ve Tulum Lor Peynirinin tanıtımı için Ödemiş’e geldiler.
Proje kapsamında , Garanti Marka peynirlerinin fotoğraflarını çekerek, üretimleri hakkında bilgiler toplayan yetkililer bu çalışmaları Bakanlığa ileteceklerini ve bu proje ile yöresel ürünlerin Türkiye genelinde tanınırlığını arttırmayı amaçladıklarını söylediler.

Konu ile ilgili Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş “ Yöresel iki ürünümüz için Garanti Marka tescillerimizi aldık, sıra bu ürünlerimizin Türkiye genelinde tanıtımında. Ödemiş’teki üretici firmalarımızın özverili çalışmaları ile de bu yolda ilerleyecek ve daha da tanınır hale geleceğimizi düşünüyorum. “Dedi.

 GARANTİ MARKASI TANITIMI YAPILDI

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam