Haberler

ÖTO' DA MESLEK EDİNDİRME KURSLARI DEVAM EDİYOR

  • 06.02.2020
  • ezgi

 ÖTO’DAN KURSİYERLERE ZİYARET

Ödemiş Ticaret Odası Başkan Vekili Nuri Yaşayan, Ödemiş Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri Mualla Akgün, Tülin Bozoğlu, Emine Ceylan ve Elvan Kar, Ödemiş Halk Eğitim Müdürü Mehmet Bakırlı ve Müdür Yardımcısı Ali Çevik ile birlikte Süt ve süt ürünleri peynir ustası yetiştirme kursu kursiyerlerini eğitim süreçlerini yakından görmek için ziyaret ettiler.

Ödemiş Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulunun öncülüğünde Ödemiş Halk Eğitim merkezi ve Torbalı İşkur ortaklığıyla; kadınlara meslek edindirmek amacıyla “Süt ve süt ürünleri peynir ustası yetiştirme” kursu yaklaşık üç aydır devam etmektedir. Ziraat Mühendisi Hayriye Akalın’ın verdiği eğitimler şubat ayının sonunda tamamlanacak olup, kursiyerlere sertifika verilecektir. Teorik eğitimlerinin yanı sıra haftalık yapılan mandıra ve fabrika ziyaretleri sayesinde de kursiyerler uygulamalı olarak öğrenme şansı edinmektedirler.
Kursiyerler , kursun kendileri için faydalı olduğunu, iş başvurularında kendilerine ne iş yapabilirsin diye sorulduğunda, bilgilerini ve yapabilecek oldukları işleri daha kolay anlatabileceklerini dile getirdiler.

Ödemiş Ticaret Odası Başkan Vekili Nuri Yaşayan “ Kursun meslek edindirme anlamında kursiyerlere faydalı olması ve onlara yeni kapılar açması bizleri mutlu ediyor, emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

YENİ KURSLARIMIZ OLACAK

Ödemiş Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Mualla Akgün, meslek edindirme amaçlı yapılan kurslara önem verdiklerini , kadınların iş hayatında yer almalarının kendileri için gurur verici olduğunu dile getirdi. Yaptığımız faaliyetlerin etkili olması ve insanlara yarar sağlaması bizim en temel gayemizdir. İlerleyen zamanlarda yeni kurslarımız da olacak. Bunun için çalışmalarımız devam etmekte, yakın zamanda duyurusunu da yapacağız dedi.

Halk Eğitim Müdürü Mehmet Bakırlı ise İşkur ortaklı yapılan kursların daha nitelikli ve devamlılığı olduğunu söylerken 2020 yılı için yeni kurs açma hedeflerinin olduğunu iletti.

ÖTO' DA MESLEK EDİNDİRME KURSLARI DEVAM EDİYOR

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam