• 06.02.2020

EXİMBANK SEMİNERİ

Ödemiş Ticaret Odası Konferans Salonu’nda 23 Ocak 2020 Perşembe günü, Uzman Gülçin Ceylan’ın konuşmacı olduğu “ İhracatın Finansmanında Türk Eximbank” konulu seminer gerçekleşti.

Türk Eximbank’ın ihracatı finansman için sağladığı kısa ve uzun vadeli kredi programları , Kredilendirme koşulları, kredi programlarının detayları, vadeler ve faiz oranları, ihracat taahhütleri, teminat yapıları konuları hakkında bilgilendirmede bulunuldu.
Yurt dışındaki müşterilerden olan alacakların garanti kapsamına alınmasını sağlayan sigorta programından bahsedildi. Başvuru süreçleri , sigortanın sağladığı kazanımlar, sigorta kapsamı gibi konular hakkında bilgilendirmede bulunuldu.
Seminer katılımcıların sorularının yanıtlanmasıyla son buldu.