Haberler

ÖTO’da MESLEK KOMİTESİ TOPLANTISI

  • 06.02.2020
  • ezgi

 ÖTO’da MESLEK KOMİTESİ TOPLANTISI

Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ve 5.Meslek Komitesi 21 Ocak 2020 tarihinde düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.
5.Meslek Komitesi Başkanı İbrahim Demir’in organize ettiği akşam yemeğinde meslek grubunu ilgilendiren sorunlar hakkında konuşuldu. Üyelerin talepleri dinlendi.
Yapılan toplantıda 5.Meslek Komitesi Başkanı İbrahim Demir “ Daha önce Sektördeki bazı sorunlarımız için Bakanlıkları ziyaret ettik.Bizim ilettiğimiz talepler doğrultusunda sorunlarımız çözüme kavuştu. Bu nedenle bizlere iletecek olduğunuz her fikir ve talep çok önemli. Meslek komitesi olarak ortak çözümler bulmalı ve sektörümüzü daha da iyileştirmeliyiz.Çalışmalarımızı da bu yönde yaparak daha sık bir araya gelmeliyiz. “ dedi.

Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş “ sektördeki sorunları, eksiklikleri sadece bu toplantılarda değil her zaman bizlere iletebilirsiniz. Ödemiş Ticaret Odası olarak her talebi değerlendirip, iletilen sorunları ilgili makamlara ulaştırıp çözümü için gereken çalışmayı yapmaktayız.” dedi

 ÖTO’da MESLEK KOMİTESİ TOPLANTISI

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam