URGE TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR

• 06.02.2020

Ödemiş Ticaret Odası’nın “ Ödemiş Süs Bitkileri ve Fidancılık Sektörü Dış Ticaret Kapasitesinin Arttırılması URGE Projesi” kapsamında projenin 2020 yılına dair işleyişi ile ilgili bir genel değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantı kapsamında 2020 yılı içerisinde İtalya’da gerçekleştirilmesi planlanan eğitim faaliyeti, URGE projesinde yer alan firmaların özellikle yurtdışındaki potansiyel müşterilere tanıtımına yönelik olarak tasarlanacak sosyal medya alt yapısı ve kurulacak internet sitesi, kısa vadede proje kapsamında gerçekleştirilmesi düşünülen eğitimler gibi konu başlıkları değerlendirilerek projenin kısa ve orta vadeli yol haritası belirlendi.

URGE TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR