Automechanika Buenos Aires 2020

• 30.01.2020

Sayın Üyemiz,

İlgi: TOBB’nin 23.01.2020 tarihli ve 817 sayılı yazısı

İstanbul Ticaret Odası'nın yazısı ile, 4-7 Kasım 2020 tarihlerinde Arjantin'in başkenti Buenos Aires'de, Güney Amerika'da düzenlenen en büyük otomotiv sanayi Fuarı olan "Automechanika Buenos Aires 2020"nin gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Türkiye Milli Komite iştiraki olan İstanbul Ticaret Odası organizasyonunda gerçekleşecek olan söz konusu Fuara ilişkin detaylı bilgilere ve katılım formuna Birliğimiz web sayfası (www.tobb.org.tr) "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkânları/Yurt dışı Etkinlikler" bölümünden ulaşılabilmektedir.

Bilgilerinize Sunarız.

Automechanika Buenos Aires 2020