• 10.01.2020

TİCARET BAKANLIĞI’NDA URGE DEĞERLENDİRİLDİ

Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş, Ticaret Bakanlığını ziyaret etti.

İhracat Genel Müdürlüğü Kobi ve Kümelenme Destekleri Dairesi Başkanı Mustafa Ali Yurdupak ile yaptığı görüşmede, “Ödemiş Süs Bitkileri ve Fidancılık Sektörü Dış Ticaret Kapasitesinin Arttırılması URGE Projesi” kapsamında yapılan faaliyetlerlerin detayları konuşuldu.Urge projesinde yapılan faaliyetler, gelinen nokta ve bundan sonrası için yapılacak olan adımlar üzerine fikir alışverişinde bulunuldu ve Kümelenme sisteminin(Urge) daha hızlı çalışması için yapılması gerekenler görüşüldü.

Konuyla ilgili görüşlerini şu şekilde ileten Rıfat Eriş, “ Urge’de çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Ticaret Bakanlığı ve Ege ihracatçı Birliği ile ortak yürüttüğümüz çalışmalarımız ve yakın temasımız devam etmekte.” Dedi.