Haberler

ÖTO’DA SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

  • 25.12.2019
  • ezgi

 ÖTO’DA SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ


Ege Üniversitesi Ödemiş Meslek Yüksekokulunda 23 Aralık 2019 tarihinde,  Ödemiş Ticaret Odası, Ege Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu ve İlçe Milli Eğitim’in birlikte organize ettiği “Özellerimizle Zeytin Hasadı” ve “Birlikte Sevelim” sosyal sorumluluk Projesi etkinliği gerçekleşti.

Farklı okullardan gelen özel öğrenciler  hazırladıkları Zeybek gösterisini sundular. Öğrencilerle birlikte pasta kesildi ve canlı müzik gösterisi yapıldı. Sonrasında zeytin farkındalığı oluşturmak için özel öğrencilerle birlikte bahçede bulunan zeytin ağaçlarının hasadı yapıldı.

“Birlikte Sevelim” projesi kapsamında özel öğrencilere hayvan sevgisini aşılamak ve farkındalık yaratmak için Ege Üniversitesi öğrencilerinin okulda çalışma yaptığı hayvan çiftliği bölümünde keçi ve kuzular sevildi.

Ödemiş Ticaret Odası olarak, Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında bu etkinliklere destek vermekten mutluluk duyduğunu dile getiren Rıfat Eriş, emeği geçen herkese teşekkür etti.

manşet (798 KB)
ÖTO’DA SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam