Haberler

URGE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

  • 25.12.2019
  • ezgi

 URGE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Ödemiş Ticaret Odası’nın “ Ödemiş Süs Bitkileri ve Fidancılık Sektörü Dış Ticaret Kapasitesinin Arttırılması URGE Projesi” kapsamında 11-16 aralık tarihlerinde gerçekleştirdiği etkinlik sonrasında projeye katılan firmalarla değerlendirme toplantısı yapıldı.

Toplantı ile ilgili değerlendirmeleri Rıfat Eriş şu şekilde aktardı ; “ Gelen Alım heyetinden aldığımız geri dönüşler hep olumlu oldu. Fidanlıkları yerinde görmüş olmaları ve firmalarla birebir iletişime geçmiş olmaları ilerisi için onlara güven verdi. Mutlaka sürekliliği olacak bir ticaretin içinde bulunmak istiyorlar. İlerleyen aylarda Ödemiş’ten de bir heyetin gelmesini ve ticari ilişkilerin daha da sağlamlaşmasını istiyorlar.

YENİ PROJE HAZILIKLARINA BAŞLADIK

Projeye katılan 9 firmamız da yapılan bu projeden çok memnun olduklarını dile getirdi. İlk projeye başlarken bu kadar inanmadıklarını ve bu kadar etkili bir heyetin geleceğini düşünmediklerini söylediler. Ama gelinen noktada bizlerin hayal ettiğinin üzerinde bir etkinlikle karşılaştık ve bundan da Ödemiş Ticaret Odası olarak çok mutluyuz. Yurtdışı alım heyetine katılmak isteyen çok fazla firma vardı biz ilk etapta bir kısmını ağırladık. İlerleyen zamanlarda yeni yurtdışı alım heyetlerinin gelmesi için çalışmalara başladık. Bir yol haritası belirleyerek ilerleyeceğiz. Yeni yurtdışı alım heyetleri gelecek, buradaki firmalarımız yurtdışındaki firmaları ziyaret ederek oradaki üretimleri ve ürünleri yerinde gözlemleme şansı bulacak. Mümkün olduğunca farklı ülkelerdeki pazarlara ulaşmaya çalışıyoruz. Urge projesi kapsamında toplamda 10 etkinlik yapabiliriz. Bu hakkımızı sonuna kadar kullanarak Urge’nin başarılı olması ve firmalarımıza ihracat kapılarının açılması için gereken desteği vereceğiz ve gerekli çalışmaları sağlayacağız. Bu ilk etkinliğimizin sonuçlarının herkese hayırlı olmasını diler, emeği geçen herkese teşekkür ederim“ dedi.

URGE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam