Haberler

ÖDEMİŞ’İN TURİZMİNİ VE TİCARETİNİ CANLANDIRMALIYIZ

  • 20.12.2019
  • ezgi

 

ÖDEMİŞ’İN TURİZMİNİ VE TİCARETİNİ CANLANDIRMALIYIZ

 

Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş 17 Aralık 2019 tarihinde Yunanistan İzmir Başkonsolosu Sayın Argyro Papoulia’yı ziyaret etti. Dostane geçen görüşmede Ödemiş Bölgesi’nin turizm ve ticari hacmini geliştirebilmek için atılması gereken adımlar üzerinde istişare edildi.

 

Aynı denize bakan iki milletin çok fazla ortak yönünün olduğu konuşulurken,  Sayın Argyro Papoulia sözlerine şu şekilde devam etti ; “ Aile büyüklerim zamanında Alaçatı ve çevresinde yaşamışlardı bu nedenle bu bölgede  görev yapıyor olmaktan çok mutluyum. Balıkesir’den Antalya'ya kadar olan birçok bölgeye İzmir Yunanistan Konsolosluğu bakmaktadır. Bu nedenle bu bölgelere mümkün olduğunca giderek ziyaretlerde bulunuyor ve bölgeleri yakından tanımaya çalışıyoruz. Sadece Türk Halkı’nın ülkemizi değil, Yunanistan Halkı’nın da Türkiye’yi ziyaret etmesini istiyoruz. İki ülke arasındaki dostluğu ve yakınlığı daha da ilerletmek istiyoruz. Önümüzdeki günlerde Ödemiş’e gelerek sizleri de ziyaret etmek isteriz. Bizim gelmemiz Yunan Halkın’a da güven verecektir ve ilerleyen zamanlarda turizm için bölgeyi ziyaret etmek isteyeceklerdir. Turizm ilişkilerimizin yanında ticari ilişkilerimizde de gerekenleri yapmalıyız. Biz işbirliği için gereken desteği vermeye hazırız.” Dedi.

 

Görüşmenin ardından Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş’te  Sayın Argyro Papoulia tarafından dostane karşılanmaktan mutluluk duyduğunu iletirken, Ödemiş için atılacak adımların içinde bulunmaktan memnun olacağını iletti. Sözlerine şu şekilde devam eden Eriş “ Ödemiş ve çevresinin turizmde önemli bir yere sahip olması gerektiğini düşünüyorum. Bunun içinde gerekli adımları atarak bölgeyi en iyi şekilde anlatmak ve insanların burayı gelmesini sağlamak için gerekli desteği hep verdik vermeye de devam edeceğiz. Umarım ilerisi için güzel şeyler yapabilir ve bölgeyi hem turizm hem de ticaret açısından daha da canlandırabilir ve dışarıya açılabiliriz.” Dedi.

ÖDEMİŞ’İN TURİZMİNİ VE TİCARETİNİ CANLANDIRMALIYIZ

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam