Haberler

ARZU LOKUM ANKARA’DA ÇAKIRAĞA MARKASI İLE BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

  • 20.12.2019
  • ezgi

 

ARZU LOKUM ANKARA’DA ÇAKIRAĞA MARKASI İLE BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ


Ödemiş Ticaret Odası Üyesi Arzu Lokum Şekerleme Firması sahibi Zafer Coşkun Ankara’da düzenlenen 12.Ege İlleri Tanıtım Günleri Fuarı ’nda Ödemiş’i Çakırağa markası ile başarılı bir şekilde temsil etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’nun yanı sıra çok sayıda bürokrat ve milletvekilinin de ziyaret ettiği stant büyük ilgi gördü. Yöresel ürünlerin sergilendiği stantta özellikle incirli, karadutlu ve kestaneli lokumlar Ankaralılar tarafından çok beğenildi.

Ankara’da yaşayan Birgili Çakırağa’nın torunları da stanttı ziyaret edenler arasındaydı. Çakırağa ismini görmenin ve duyurulmasının kendilerini mutlu ettiğini ilettiler.
Firma sahibi Zafer Coşkun’un kızı Asya’nın da fuar sırasında oynadığı zeybek gösterisi büyük ilgiyle karşılandı.

Fuarın en çok ilgi gören standı olduğunu söyleyen Arzum Lokum Firması sahibi Zafer Coşkun ; “İzmir’den fuara katılım gösteren tek firma olduğumuzu görmek bizi şaşırtsa da, Ankaralılar tarafından görmüş olduğumuz bu yoğun ilgiden çok memnunuz .Ödemiş’i, Birgi’yi ve Çakırağa markasını en iyi şekilde tanıtmak, adını duyurmuş olmak bizi mutlu etti” dedi.

ARZU LOKUM ANKARA’DA ÇAKIRAĞA MARKASI İLE BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam