İNŞAAT SEKTÖRÜNDEKİ FİRMALARA SEMİNER

• 11.11.2019

ÖTO’DA İNŞAAT SEMİNERİ YAPILDI

Ödemiş Ticaret Odası ve İzmir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Ödemiş Temsilciliğinin ortaklaşa düzenlediği seminer 8 Kasım 2019, saat 14:30 da Ödemiş Ticaret Odası Konferans Salonu’nda yapıldı. YMMM Murat Altunsabak’ın konuşmacı olduğu seminerde ; İnşaat işletmelerinin kurulması, işletmelerin tutacağı defterler, yapı taahhüt işlemleri, tapu sicili ve belediye işlemleri, İnşaat işletmeleri kayıt sistemi, stok işlemleri, sabit varlık işlemleri, inşaat işletmelerinde muhasebe uygulamaları, kat karşılığı inşaat işlemlerinin muhasebe kayıtları ve KDV iadeleri ile ilgili konular ele alındı.
Konuşmaların ardından seminer soru cevap şeklinde sona erdi.

İNŞAAT SEKTÖRÜNDEKİ FİRMALARA SEMİNER