Haberler

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA DESTEK

  • 11.11.2019
  • ezgi

ÖTO’DAN KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA DESTEK


Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Başkan Vekili Nuri Yaşayan, İstiklal İlkokulu’unda düzenlenen ödül törenine katıldı.
30 Ekim Çarşamba günü, İstiklal İlkokulu bahçesinde Cumhuriyet Bayramı vesilesi ile Kan Bağış Kampanyası düzenlendi. Kızılay Haftasına da denk gelen kampanyaya ilgi büyük oldu. Çocukların da ilgisini kampanyaya çekmek ve bu sürece dahil etmek amacı ile sınıflar arasında “En çok kan bağışı toplama” yarışması yapıldı. Kampanyanın sonunda 82 Ünite kan toplandı ve en çok ünite kanı toparlayan sınıflara çeşitli hediyeler verildi.


Ödemiş Ticaret Odası da bu güzel etkinliğe bisiklet alarak destekte bulundu. Kampanyada yer alan öğrencilerden 1 kişiye bisiklet hediye edildi. Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nuri Yaşayan kampanya ile ilgili düşüncelerini şu şekilde dile getirdi ; “Böyle güzel bir sosyal sorumluluk projesinin içinde yer alarak, ufakta olsa destek vermek bizleri mutlu etti. Bu kampanyada bizleri bir araya getiren İstiklal İlkokulu Müdürü Sayın Mustafa Güder’e, Okul Öğretmenlerine ve Okul Aile Birliği Üyelerine teşekkür ederiz.

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA DESTEK

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam