Haberler

AKRETİDASYON DENETİMİ BAŞARIYLA SONUÇLANDI

  • 11.11.2019
  • ezgi

 ÖTO’DA AKRETİDASYON DENETİMİ BAŞARIYLA SONUÇLANDI

Ödemiş Ticaret Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar birliği 12.Dönem Akreditasyon sürecinde gerçekleşen denetimi başarıyla tamamladı. 4-5 Kasım 2019 tarihlerinde 2 gün boyunca süren denetim, Türk Loydu Uygunluk Değerlendirme Hizmetleri AŞ. Denetçisi Sayın Özlem Bocutoğlu tarafından gerçekleştirildi. Denetim sonunda yapılan toplantıya; Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş, Genel Sekreter İ.Emre Çiftçi, Yönetim Kurulu Üyeleri Sadık Güllü, H.Selçuk Bütün, Şevket Şanlı, Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Serdar Genç , Ödemiş Ticaret Odası Akreditasyon Sorumlusu Begüm Sav ve Oda personelleri katıldı.
Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş konu ile ilgili ; “Oda ve Borsalarımızın hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyetini artırması için önemli bir araç olan Akreditasyon Sistemi uygulaması bizim çalışmalarımızda yol gösterici olmuştur. Kurumsal kapasitemizi arttırarak üyelerimize daha kaliteli hizmet vermek hep önceliğimiz olmuştur. Kurumumuzda sürekliliği sağlayacak sistemli çalışma sistemini benimseyerek ilerlemeye ve faaliyet göstermeye gayret ettik. Bu başarıda emeği geçen Oda personelimize, Yönetim Kurulu Üyelerimize, Meslek Komitelerimize, Meclisimize, Kadın Girişimci ve Genç Girişimci Üyelerimize özverili çalışmalarından dolayı da teşekkür ediyorum. Bu başarı hepimizin. Akreditasyon sonucumuzun Üyelerimize, Kurumumuza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dedi.

AKRETİDASYON DENETİMİ BAŞARIYLA SONUÇLANDI

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam