Türkiye-İsviçre Yüksek Düzeyli Ekonomik Ticaret İşbirliği

• 01.11.2019

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) aldığımız yazıda, Türkiye-İsviçre Yüksek Düzeyli Ekonomik Ticaret İşbirliği mekanizmasının 9. Dönem Toplantısı’nın 3 Aralık 2019 tarihinde Bern’de düzenlemesinin öngörüldüğü belirtilmiştir.

Söz konusu toplantıya yönelik hazırlık çalışmalarında yararlanılmak ve toplantı sonunda imzalanacak mutabakat zaptında yer almak üzere Türkiye-İsviçre ilişkileri hakkında ele alınmasında fayda görülen konulara ilişkin bilgi talep edilmiştir.

Konu ile ilgili görüş bildirmek isteyen Üyelerimizin görüşlerini en geç 4 Kasım 2019 pazartesi günü mesai bitimine kadar Odamıza bildirmesi gerekmektedir.

Saygılarımızla,

Türkiye-İsviçre Yüksek Düzeyli Ekonomik Ticaret İşbirliği