Haberler

ÖTO’DA DÜNYA EKONOMİSİ KONUŞULDU

  • 28.10.2019
  • ezgi

 

ÖTO’DA DÜNYA EKONOMİSİ KONUŞULDU

Ödemiş Ticaret Odası’nın düzenlediği “Dış Ticaret Bilgilendirme” semineri 4 Ekim Perşembe günü Ödemiş Ticaret Odası Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Dış Ticaret ve Uluslararası finans konularında bilgilendirmek amacıyla İzmir Ekonomi Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümünde öğretim görevlisi olan Prof. Dr. Coşkun Küçüközmen tarafından verilen seminerde dünya ekonomisi konuşuldu.

 Seminerde Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan İhracat Ana planına değinildi. Türkiye’nin ihracat hedeflerinden, büyüme oranlarından bahsedildi. Dünya ticaretinde bulunduğumuz konum ve neler yapmamız gerektiği, ülkelerin gelişen teknolojiye ve çağa mutlaka ayak uydurması gerektiği konuşuldu. Zamanın fırsatlarının takip edilerek  yakalanması gerektiği vurgulandı.

Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş’te konularla ilgili görüşlerini şu şekilde dile getirdi; “Ülke ve şehir ekonomisine katkı sağlayabilmek için, gelişmeleri yakından takip ederek ihracat kapılarımızı açmamız gerekmektedir. İhracat ile dünyaya daha çok açılmalı ve büyük adımlar atmalıyız. Ödemiş Ticaret Odası olarak üyelerimizi elimizden geldikçe yeni gelişmelerden, fırsatlardan ve güncel konulardan haberdar etmeye çalışıyoruz. İhracat yapabilmeleri için de yol gösterici olmaya çalışıyoruz. ”

Konuşmaların ardından seminer soru cevap şeklinde sona erdi.

ÖTO’DA DÜNYA EKONOMİSİ KONUŞULDU

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam